Metode de personalizare ale unui pix

Multi apeleaza la ajutorul unui pix personalizat atunci cand doresc sa isi faca reclama, mai ales in cazul in care acestia detin o firma sau o companie, insa nu toti dintre acestia cunosc metodele prin care se personalizeaza acesta. Personalizarea unui pix se face cu ajutorul unor tehnologii destul de avansate si a unor metode profesioniste, pentru ca rezultatul finit sa fie unul de calitate si mult mai durabil in timp.

Cea mai noua si performanta metoda de personalizare a unui pix o constituie tiparirea directa. Aceasta metoda prezinta niste pasi care trebuiesc urmati. Primul pas consta in introducerea pixului ce se doreste a fi personalizat in echipamentul de tipar, iar apoi se tipareste pe suprafata acestuia grafica. Odata ce vopseaua speciala patrunde in plasticul pixului, acesta se usuca la lampi cu ultraviolete, dupa care vopseaua o sa faca parte din plasticul pixului respectiv. Avantajul acestei metode de personalizare este acela ca ea devine permanenta, nu este posibil de zgariat sau sters. Prin folosirea aceste metode de personalizare, culoriile prezente pe suprafata unui pix devin vii, iar textele se vad foarte clar, din cauza rezolutiei de imprimare foarte mari. Aceste vopseluri sunt speciale pentru plastic, nu sunt toxice si in niciun caz daunatoare copiilor, contrar parerilor unora. Aceasta metoda de personalizare este folosita de cele mai mari firme care se ocupa si cu realizarea de pixuri personalizate.

O alta metoda prin care se pot crea pixuri personalizate se numeste serigrafie. Aceasta presupune personalizarea utilizand site special create prin care trece vopseaua ce va ajuta la personalizarea unui pix. Deoarece matritele sunt destul de scumpe, aceasta metoda de personalizare a pixurilor este folosita doar in cazul personalizarii unui numar mare de astfel de obiecte. In cazul pixurilor personalizate, serigrafia reprezinta cea mai rezistenta metoda de personalizare atunci cand acestea sunt supuse la uzura. Calitatea acesteia este mult mai mica decat in cazul imprimarii digitale, deoarece prin serigrafie se pot imprima policromii de maxim 4 culori.

Acestea sunt principalele metode de realizare a pixurilor personalizate, si sunt folosite de majoritatea firmelor care se ocupa cu aceste lucruri. Bineinteles, calitatea unui pix personalizat mai este redata si de tipul de aparate cu care se pun in aplicare aceste 2 metode de personalizare a pixurilor. Atunci cand aceste aparate sunt unele profesionale, cu siguranta ca si calitatea personalizarii unui pix va fi una mult mai mare. Insa, ne putem bucura de nu avantaj foarte mare atunci cand dorim sa achizitionam un pix personalizat. Si acest avantaj este constituit de pretul mic al unui pix personalizat si de usurinta cu care il poti achizitiona pe acesta. Cel mai usor mod de a achizitiona un pix personalizat este reprezentat de internet, caci pe internet se pot gasi numeroase site-uri ale magazinelor care creaza si vand pixuri personalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *